Hela dagen idag också. Men idag slapp jag inte snön för det bara vräkte ner. Blev väckt av plogbilen i morse, blir väl samma i morgon också. Vid 5-tiden!!! Men i med öronproppar och somna om. Det går bra.

Nu har jag köpt en laptop. Kommer  i morgon eller övermorgon. Skulle åka ochtitta i morgon var meningen. Men när jag tittade på de jag ville ha fanns de inte i butik ännu. Kanske jag skrev i går tittade inte efter.Så jag köpte en via Internet direkt från Elgiganten. En Acer med 1TB minne. Så nu jädrans ska det bli fart på datorerna. Den tar CD-DVD också och det vill  jag ha då jag har ett 100-tal skivor med bilder överlagda sedan tidigare. Några kan man väl använda och även göra annat med spelaren. Spännande ska det bli Acer vet jag inget om men det är Windows 8. Och den gillar jag.

Där fick ni SIBA

 

Så nu får jag hålla mina egna tummar att det går vägen. Dryga tusenlappen biligare blev det att köpa direkt än att vänta på att den kommer i butik. Nu hade jag inte tänkt köpa en så stor. 15,6" Men faktum är ju att ju större de är ju billigare blir det. De jag hade tittat på gick på 7-8.000 Den här kostar 4.900 så det blev ju mer än tusenlappen jag skrev. Blev lite fel där. Så lade jag till expressfrakt 69:-, det tycker jag att jag är värd. Den är svart och jag hade sett ut en läcker rosa eller silver, på hemsidorna. Har bara Elgiganten och Media Markt att välja på där jag bor. Förutom skruttbutiken som ju är portad.

 Men jag ska ändå åka och titta för jag ska se om dammskydden de har finns i färg. Dottern trodde det men jag tvivlar. Men i det köpcentret kan man fördriva tiden väldigt fort ändå. Samma som jag lade upp bilder från tidigare. Där finns Rusta också en bra affär att kolla runt i. Extrapris på tandcreme för 5:- just i morgon. Sedan avslutas dagen där med en fika på City-Gross, där jag handlar lite ätbart också.

Det blir lite snö med skator idag också De tycks gilla snövädret. Tre kajor flyger iväg också genom att jag skrämt iväg dem från balkongen. Visst de är fina och goa men inte på balkongen. Där golvet är en toalett för dem. Och vet ni hur kaj-skit sätter sig i betonggolvet. Jag vet. Det är inte roligt. Stålborste är vad som gäller där.

Nej det här duger inte nu ska jag sluta.