Det har regnat hela dagen här idag, ganska så kraftigt. Och blåst. Månne det vara hösten som är på väg. Neeej, nu ska jag inte vara så´n. I morse var det fint så då fick man ju hopp om en bra dag men det vände snabbt.

 

Nu får jag ju inte blöta ner mitt bandage och den blå plasten blir som ett våtvärmande omslag. Men jag var tvungen gå ut ändå men det gick bra.

Före det var jag inne i stan och klippte mig. Där träffade jag Björn Hellberg. Träffade och träffade, han satt där och signerade sin bok. Men jag är inte buskablyg så jag frågade om jag fick ta ett kort. Och de fick jag. Himmel vilken trevlig människa. Prtade lite om ditten och datten. Jag smög ju fram lite försiktigt först för jag kastar mig ju inte över folk.  Han visade ju boken självklart men jag läser inte deckare men han blev inte ledsen för det utan sa att alla har vi vår genre och tur är väl det, sa han alltså.

Det var ingen spelad positivitet där inte, han är trevlig. Pratade lite om programmet som ska komma. Det ser jag fram emot och tycker det är kul för jag gillar frågesports-program.

Efter det var jag till centrum hemma och handlade lite av livets nödtorft. Mat och toapapper. Behövs egentligen inte mer.

Tog  tidningen Metro och läste mitt horoskop (vilket jag inte brukar göra) där stod att med min charm och positiva utstrålning kunde idag bli mig till gagn - förutsatt att jag  rätt  nyttjade dessa gåvor. Det har jag tydligen inte gjort för inte hände det mig något inte.

Men jag tror inte på sånt ändå så det gör mig ingenting. Visste inte ens att jag hade dessa gåvor.

Sedan  har jag ju i vanlig ordning sovit några timmar. Fattar inte att jag är så himla trött jämt och speciellt  om jag gjort något på dagen. Alltså trött är  jag egentligen inte men komma ner i halvliggande ställning är som att trycka på en en knapp. Sovknappen.  Men det är bara att sova på, det är ju bara det att jag sover ju bort halva livet totalt sett och de är ju väldigt dumt.

Har tagit upp det med läkaren men de görs ingenting åt att man sover mycket utan endast för dem som har svårt att sova. Och det har jag som sagt inga problem med.

Nu ska jag lägga in ett litet experiment jag gjort och se om jag får det att fungera här.

Nu har det slutat regna och är faktiskt ganska ljust ute. Men i morgon ska det bli än värre väder spås det.

Det här med bilden fungerar inte. Jag får kolla upp det i morgon, jag har ju haft liknande tidigare. Men nu orkar jag inte för nu ska jag sova snart igen.