Det får ni nog räkna med när det gäller mig. Som jag skrev tidigare så skriver jag mest ganska sent. Annat är undantag.

En solig fin dag idag, blåsten har lagt sig helt och det var ca 5 +.

Dottern var här och satte ihop bänken åt mig. Den passar perfekt. Nu tycker jag nästan det är synd att använda den, men klart ska jag göra det.

Det blev ju lite att kasta i miljörummet. Och efter en räd i förrådet så blev det ännu mer som bara stod och skräpade.

Var ner till "posten" och vägde lite saker jag tänker auktionera ut  om det går. En filmkamera (handy-cam) som är använd till en kassett, numer spelar jag in videoklipp med kameran och det gör nog de flesta så jag tror inte den blir såld men jag ska ändå försöka. Så har jag en digitalkamera som jag inte använder numera som jag ska se om någon vill ha. Det är inget fel på den och den är bra. Men jag har bytt upp mig till andra, om man får säga så.

Fick lite blodad tand där att sälja istället för köpa.

Det får bli allt för ikväll, jag har löst klart en korsordstidning som jag ska göra i ordning och skicka in i morgon. Har en ny som väntar, så det kliar i fingrarna. Men tar en i taget vartefter de ska skickas in.

Om jag vinner?  Joo då det gör jag faktiskt. Mest lotter som inte ger något, men de är ju en vinst i sig. Sedan lite andra bra grejor, som jag börjar få dubbelt av.  Men jag vinner inte varje gång. Men jag har hållt på sedan 50-talet så jag är glad åt det jag fått.

Lämnade in en lottokupong  i veckan som jag inte trodde gav något. Men kollade för säkerhets skull och milda makter jag vann 21 kronor!! Det är pengar det med.  Jag är glad för det lilla. Det måste man vara annars är man nog ute och simmar och då ska man/jag vara utan.

 

Nu ska jag sluta för nu börjar det bli sängdags. Igen. Gör inget annat än går upp och går och lägger mig, bäddar och bäddar upp tycker jag.. Dagarna rinner iväg.

Vis av skadan kopierar jag över det här om det försvinner....

Nu lovar jag: Nu är det slut

/Ullsag