Ser ni vad fin jag blivit i håret? Ja hela jag blev som ny.


Vädret är skit så jag har inte gjort så mycket sista dagarna. Tänkte mig till Ankdammen idag men nej jag kände inte för det. Utan gick ut en bit runt om här hemma, hann inte långt förrän det började regna. Då gick jag hem igen.

Tvättar istället det ska ju göras det också.

Så det blir väl lite blandat idag med bilder. Har lovat lägga upp en uggleväska och plånbok jag köpt (måste ju pigga upp mig själv lite ibland, men inte köpt idag utan i går så det var nära). Så det ska jag göra. Lägga upp bilden alltså.

Synd på plånboken som är svart, den kommer nästan bort nere i väskan som naturligtvis är svart inuti.  Fanns en vit med siverfärgad uggla men då syntes inte ugglan. Ser lite konstig ut på bilden här nertill som det vore början till en uggla till men det är samma som på väskan.

Då kör jag:

Ja nu kommer ju inte texten efter här som jag tänkt det går inte när jag har bildgalleri, men tänk er att det står efter bilderna.

Häromdagen så var det ett fasligt liv ovanför huvudet på mig. En skata och en björktrast hörde jag. En väldigt väldigt ilsken björktrast. Gapade och skrek.Den var så arg så det är konstigt att den inte sprack av ilska. Skällde på och jagade skatan och tro det eller ej men skatan stack iväg in i en björk och gömde sig. Men björktrasten fortsatte ett tag till. Hur jag vet att den var arg. Den låter så fint annars men här var den förbannad. Antagligen har skatan kommit för nära boet.

Apropå det, har ni tid?  För några år sedan satt en yngre skata inte helt nyckläckt unge men heller inte stor som en vuxen och tittade in i ett fågelbo. Tittade åt båda hållen där inne och satt sedan kvar och kollade runt. Gjorde ingenting utan var bara nyfiken på vad de gjort, inrett, därinne för fåglar var inga där just då.  Den var så mysig när den bara satt där och tittade in.


Nu ska jag sluta klockan är mycket och jag har inte fikat än. Det måste man ju göra , lördagskväll och allt. Så nu lämnar jag er åt ert öde och hoppas ni har en fin kväll. Ja, vad jag ska göra skrev jag ju.