När jag nu sitter här så kan jag ju plita ner några rader. Den här verkar inte röra sig ska prova en annan nästa gång.

Här har inte hänt mycket, bara lite grann. Jag har lämnat tilbaka min 5:e Samsung-laptop. Även tidigare 2 plattor. Ingenting fungerar på deras för mig. Nu hade ikonen för Internet försvunnit också. Jag måste logga in men lösenordet har alltid varit fel. Så de har skickat ett antal till mig men svaret blir samma: fel lösenord. Då gav jag upp.

Fick ett mail idag, lustigt nog, att den adressen inte finns hos dem. Nähä nä, men då undrar jag hur de kunde skriva till den.

Bilderna kopierade sig även på minneskortet och på datorn, 5 kopior av varje. Tog ett gammalt kort där jag hade 160 bilder. Tro mig det var 673 när de kom in. Och jag gör som jag gjort i alla år så det har inte varit fel. Bilder är det jag håller på med mest så det klarar jag av och de fungerar på min staionära här. Den är inte Samsung.

Jag var i ett köpcenter som heter Länna och lämnade tillbaka den, där finns mycket smått och gott. Så jag gick runt och tittade lite i olika butiker och sedan avslutade jag med en fika. Det göra jag alltid vart jag än åker innan jag åker hem igen. Det var där jag köpte den vita bänken på Jysk. Då när jag fikade så flög speldjävulen i mig så jag lämnade in tips och måltips. Kan ingenting om fotboll utan prickade lagen jag kände igen, annars blev det X. Blir jag ensam vinnare är jag garanterad 10 miljoner.Det ni!!  Kostade inalles med Joker 38 krono. så pensionen tar inte stryk utan vinst.

Ett par bilder på den klarblå himlen som var här idag, därifrån. Sedan en bild på skatorna som samlas i körsbärsträdet utanför fönstren varje kväll. Men då börjar det skymma så de blev inte så bra.

Lite skitiga bilar, men det får stå för ägarna.

/Ullsag