Har varit på Skansen förra veckan. Inga djur ute, eller ja det var några höns, killingar säl  och två kor och två älgar. Annars var det de som kommer dit ändå, en ekorre med en skiva bröd i ett träd och  kanadagäss som alltid kommer till samma plats så de har fått ett namn på platsen det brukar vara.

Men av Skansendjuren i övrigt inte ett spår och ändå var det sol ganska varmt den dagen. Antagligen gjorde de rent runt ute hos dem och då hålls de instängda. Men alla på en gång har jag aldrig varit med om det brukar vara lite olika tider. Annars är inte mycket att orda om denna sommar om den nu kan kallas så. Juli nästan slut och 3 dagar med sol och 27 grader är allt hitintills. Augusti är enda chansen nu men tror inte mycket på det.

Datorn fick jag lov att köpa en ny, därav frånvaron härifrån. Men det blev en s k DOA-dator där hela hårdvarusystemet var fel. Så jag fick pengarna tillbaka. Nu väntar jag ett tag innan jag köper en ny, den gamla fungerar lite i alla fall.

Jag kommer gå runt till er alla men inte just ikväll och jag har lite annat pyssel hemma också men jag kommer så fort jag hinner jag har inte glömt bort någon av er. Har lite läkarbesök och annat emellan som gör att jag inte kan sitta så mycket inte ens på kvällarna. Ryggen gör att jag inte får sitta alls igen, vilket jag gör ändå, men det straffar sig så det får bli lite pö om pö.

Lite bilder från Skansen det lilla som fanns och gamla spårvagnen som kör turen med konduktör och allt på sommaren. Och lite båtar, eller fartyg är väl rättare vid kajerna.

De ljusare bilderna mot slutet är inifrån en bil därav färgen.

Hej för nu. Må gott alla