Nu ska det vara klart. Det blev lite strul med Google som inte ville vara med. Fick gång på gång meddelande från Microsoft om att uppdatera (ja eller nej)en liten gul ruta något som inte alls stämde. Jag gav f-n i det. Till slut installerade jag den för att bli av med den, det värsta som kunde hända var ju en ominstallation igen. Men se, simsalabim, så gick Google igång. Den fick jag ha som Favorit innan och använda vareviga gång. Letade jag efter någon av era bloggar tog inte namnet emots nej se den sidan gick inte alls att visa men med hela adressen gick det bra. Nu skriver jag bara ert namn i URL och vips är jag där. Visst det finns fler men jag är Google-människa och gillar inte de andra.
Jag kommer gå runt lite pö om oö nu för jag hinner inte alla på en gång. För nu ska det vara klart, skrivare och scanner och allt fick jag ju ominstallera men nu fungerar det.
Inga särskilda bilder har det blivit då vädret inte varit kameravänligt ett tag. Men lite naturbilder har jag och den lilla talgoxen som brukar bada sitter i sin kruka. Bad om lite vatten till den och killen hällde i vatten VARMT, så det blev inget bad idag men glad var den lilla pippin och några kompisar för de drack varmt vatten.
Ni ser det är lika bra jag slutar för nu, det blir inte mer än dravel ialla fall.
 

 

 

 

 
Vi hörs snart igen