Det blir inte så mycket skrivet de närmaste dagarna då jag har lite annat jag måste göra. Bla ska jag byta ut vinterkläderna nu så det blir att tvätta och stryka. Det tristaste med de kläderna som mest är i bomull.Tycker inte om att stryka. Men, men, vad ska man göra. Nu har vi haft över 20 grader några dagar i rad så nu börjar det bli dags.

Jag ska också dra en tånagel som inte ser riktigt klok ut. Kunde dra bort halva själv och där var som en pappersmassafabrik med fuktig och torr sågspån. Under den fanns en till tjock nagel. Fick lite jox att behandla med, av annan läkare min var ledig då. Så idag gick jag upp och frågade om den inte kunde dras. Det höll  han med om att det är nog enda chansen. Nu äter jag ju Waran så det blir ju lite knöligt med de tabletterna som ska sättas ut och sedan in igen, har gjort några gånger förut. Men provtagningen är ju nära. Men det ska ta ett halvår innan det kan bli bättre om jag inte drar den utan behandlar med smörja. Ja men snälla någon inte kan jag gå i vinterstövlar så länge, lite ledigare skor kan jag inte ha för det går inte gå på foten. Så den ska det bli skönt att bli av med. Ja inte foten, men nageln. Det gör min läkare och det huset ligger granne med mitt så det är nära och bra. Jag ska lägga ut en bild på det taget från balkongen.

Men det är ju lite längre fram men kläder ska jag fixa de här dagarna, det är ju bara att behålla några varmare jackor eller som i mitt fall hämta i förrådet som ligger vid ytterdörren. 

Men jag kommer ju vara här också, om inte annat med några snabbinlägg. Så det ordnar sig nog med det också. Idag såg jag getingar och bin ute. Lite tidigt med getingar men faktum så var det ett par stycken . Att man blir så glad för dem som man inte vill ha i närheten lite längre fram.

Allt för nu. Ska gå och sova lite också.