Trodde ni allt var frid och fröjd på den här fronten. Fel, fel, fel. Nu har det en längre tid varit svårt att komma ut på Internet och TVn lever sitt eget liv. Snö eller rättare grus över hela bilden. De senaste dagarna har det blivit bättre. Ingen hittar något när man ringer men klart är det både dator och TV.

Nu kom jag ju ut som ni förstår så det är bäst att passa på, har åkt ut några gånger tidigare så jag håller mig kort.

Alla bloggvänner som jag sparat var borta också men nu har jag varit runt och letat upp er så i morgon ska jag börja en bloggpromenad. Men det är WordPress som krånglar där måste jag ha ett konto och det har jag ingen användning  av så jag får se om jag kan få till det på något sätt ändå. Hade en gång en blogg där men vi rök ihop så stickor och strån rök så det blir inget nytt där för mig.

Har köpt en ny kamera men inte hunnit ta så mycket med den än, mest spelat in musik och den tas inte emot som förut heller ett av programmen går inte ihop med det andra men nu har jag hittat ett jag hade i tidernas begynnelse så det har blivit mer där så batteriet tog slut. Men lite blombilder blir det och kanske ett par från jag var i stan häromdagen. Få se.

Så nu vet ni varför det blev tyst här ett tag, inget jag rår över.

Men hoppas det är på väg åt rätt  håll för bara sitta och gnälla ger inget varken för er eller mig.

Nu ska ni ha det så bra allihop så börjar jag gå runt i morgon men hinner nog inte med alla på en gång.Nu vågar jag inte fortsätta. Ett inlägg kom bort tidigare ikväll.

Som sagt ha det fint. Vi hörs/     Eivor