Är tillbaks en stund igen. Som vanligt har det inte hänt mycket sedan sist. Regnar och snöar och både ock lite till och från. Solen vet man knappt hur den ser ut längre. Men ut en stund är jag ju ändå varje dag.

Har köpt en ny tvättmaskin också, det är väl det största som hänt sedan sist. Den gamla hade gjort sitt. Köpte en på Elgiganten, men blev lite blåst men det vet de om så det ska rättas till.

Var tvungen köpa slangar om de jag hade innan inte skulle passa. De skulle komma två killar och installera den och ta bort den andra.

De kom med slangar också som jag fick om jag skulle behöva. Frågade till vad, jo de hör till maskinen men då de såg att köpt redan trodde de att jag ville ha det.

Så nu ska jag få tillbaks den utgiften och det ska ni veta att slangar är inte alltid så billiga. Inte går det ha  flytande tvättmedel heller det är gubevars en annan modell. Tycker jag de ska fråga om när man köper. Får köpa till en insats och lägga in i maskin i så fall eller får jag byta ut den till en annan modell.

Ska fundera på saken för det är ju enklare att köpa en plastgrej att ha i maskin än att de ska börja om från början igen. Så jag får se hur det blir. Jag var ju inställd på att använda den i helgen. Men det blir nog ingen Elgiganten för min del vid större köp. I alla fall inte där. Det finns fler stora butiker alldeles intill.

Ja det var allt för denna gången.

Nu ska jag äta sedan bort på kaffe.

Några bilder blir det, ett par över torget och några fåglar. En koltrast på balkongen och en skata i trädet. En på julgranen på gården också så länge den är kvar.