Det är vad jag har att komma med idag.

Jag håller nämligen på att flytta det är det jag håller på att pyssla med. Fy f-n vad man samlar på sig. Nästan halva lägenheten åker ju ut. Sådana där bra-att-ha-saker. Tror inte jag är så ensam om det. Och inte är det något bra att ha heller.

Men väldigt mycket som ska med också, vågar inte räkna kartongerna och ännu är det måmga kvar. Jag har skåp och lådor i köket, garderober men där ska vi (dotter är med) lägga i sopsäckar men spara naturligtvis så det går fort. Bara att hänga upp sedan.

Sedan har jag ett förråd där det står kartonger till datorer och annat, då det ska vara originalkartonger om de måste lämnas in. Det åker ut nu. Så där blir det mest en rensning.  De kartongerna är ju mest för serienummer och det får man ju ut i datorn.

Sedan julsaker men det var några år sedan jag slutade pynta. Annat när barnen var små. Nu hänger jag nån tomte eller liknande i dörrhålen upptill. Så det är det roligaste att KASTA allt som kastas går.  Ändå har jag ju kastat förr för jag flyttat ganska mycket men man lär sig aldrig.

En lång historia för att säga att det inte finns så mycket nytagna bilder utan mer gammal skåpmat ett tag nu. Sedan får jag leta efter nya fotoplatser.

Jag flyttar nästa veckohelg så det blir inte mycket här nu före det. Om jag hinner har jag en en kaja som också går och pratar för sig själv. Kanske kommer den eller så blir det när jag är på plats, måste ju ha något då också. (Men jag har fler)

Men nu är det kråkan. Flera år sedan också alltså och kråkan kom faktiskt närmare, inget jag mixtrat in, det ser ni ju också att den gått ner ett steg.

Och ska jag vara riktigt ärlig och det ska man vara, så är det nog inte kråkan som är knasig

UTAN DET ÄR JU JAG

Hej på ett tag